Video zvijezda

zatvori
Tik Tok / Instagram

Maja Jalšovec

Maja je brzo nakon otvaranja svog TikTok profila postala prava zvijezda društvenih mreža. Iako je najprije htjela snimati sebe kako izrađuje tjesteninu i od toga stvoriti posao, sudbina je odlučila drugačije. Danas Maja svoje pratitelje na TikToku i Instagram profilu oduševljava raznim slatkim i slani delicijama, ali i predstavlja razne tehnike kuhanja kojima vješto vlada.

Maja Jalšovec
Nikolina Bedrica
Instagram

Nikolina Bedrica

Nikolina je svoj Instagram profil pokrenula, kako kaže, poprilično spontano jer su reakcije na njezine recepte bile jako dobre. Njezini pratitelji najviše vole slastice, ali dodaje da su raspoloženi za sve što im fino skuha i servira. Ipak, Nikolina ih je nekako najviše „kupila“ s krafnama i pogačama. Kao i njezini pratitelji, uživa u pripremi svih vrsta jela, ali nekako su joj ipak najdraža dizana tijesta.

Instagram

Mirela Jurić

Mirela kaže kako za pokretanje samog profila može zahvaliti sestri koja ju je uvijek bezuvjetno podržavala. Sebi za gušt uvijek kuha nešto novo jer ju ispunjava istraživanje nepoznatog, a to vole i njezini pratitelji. Posebno ju veseli kada netko pripremi njezin recept i pošalje joj fotografiju kako im je uspjelo. Kuhanje ne može zamisliti bez soli, bilo da se radi o slanim ili slatkim receptima, a posebno uživa u isprobavanju novih začina.

Mirela Jurić