Facebook
gastro.hr
Instagram

PRAVILA KORIŠTENJA „GASTRO ZVIJEZDA“

ORGANIZATOR

Projekt „Gastro zvijezda“ organizira 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz projekta.

TRAJANJE I SVRHA PROJEKTA

Projekt „Gastro zvijezda“ se organizira u svrhu promocije portala gastro.24sata.hr (u vlasništvu 24sata d.o.o) kao Organizatora. Projekt traje od 17. rujna 2018. godine do 22. rujna 2019. godine u 23:59 h.

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA

Mogućnost sudjelovanja u projektu imaju sve fizičke osobe koji od 17. rujna 2018. do 22. rujna 2018. godine u 23:59 koriste web microsite gastro.24sata.hr.

Koraci sudjelovanja:

Korisnik dolazi na web lokaciju projekta „Gastro zvijezda“, gastro-zvijezda.hr.

Korisnik može prijaviti omiljeni food blog beskonačno mnogo puta.

Korisnik može podijeliti link na microsite na Facebooku.

24SATA se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika.

24SATA pridržava pravo prikupljanja, obrade i objave podataka o korisnicima koji se odnose na način uporabe web servisa te demografske pokazatelje, ali isključivo bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.

24SATA prikuplja i bilježi podatke o „Internet Protocol - (IP)“ adresi korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova ili unapređivanja tehničkih aspekata web servisa.

24SATA će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja web servisa od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke 24SATA će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.

Organizator projekta je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici projekta, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

SUDIONICI U PROJEKTU

Prijavom sudjelovanja u ovom projektu, sudionici prihvaćaju pravila.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u projektu.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika projekta te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA PROJEKTA

Projekt može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.