Plant-based

zatvori
Veganica

Vinka Tresić

Vinka Tresić apsolutna je zaljubljenica u vegansku prehranu, pa ne čudi stoga da je njezin blog „Veganica“ prepun šarene i slasne veganske hrane. Njezina su specijalnost sirove torte koje osvajaju društvene mreže, no na blogu možemo pronaći i mnoštvo slanih i zdravih recepata. U blogerskoj karijeri najviše ju veseli kad netko odabere njezin recept za neku posebno prigodu kao što je rođendan, krstitke ili vjenčanje, a kaže kako na svoje pratitelje gleda kao na prijatelje.

Vinka Tresić
Matei Negovetić
Plant-based full of taste

Matei Negovetić

Matei je zaljubljenik u kuhanje, pripremu hrane, igranje sa začinima i stvaranje novih jela. Uz kuhanje, još jedna njegova velika strast je trail trčanje. Ono što je poveznica kuhanja i trčanja su sloboda i mogućnost bivanja u trenutku, mogućnost bivanja sa samim sobom i stvaranje svog svijeta, a upravo su to poruke koje Matei želi prenijeti svojim pratiteljima. Na njegovom blogu možemo pronaći ideje za plant-based recepte, ali i tekstove o životu, o kuhanju, o svemu.

Sunberry Jam

Luna Džidić

Luna je blog pokrenula nakon što je promijenila način prehrane – izbacila sve rafinirane sastojke, šećer, brašno i krenula smišljati recepte za jela koja će biti zdrava i ukusna. Rezultat promjene prehrane bio je taj da se osjećala odlično u svojem tijelu te je željela svoja iskustva, savjete i recepte podijeliti s drugima. Prijatelji i obitelj najviše vole njezine sirove torte kao i veganske burgere, a dodaje kako ne voli koristiti previše začina jer voli kada namirnice same po sebi dođu do izražaja.

Luna Džidić
Tihana Kelin Modrić
Svijet čudesa

Tihana Kelin Modrić

Na blogu „Svijet čudesa“ pronaći ćemo mnoštvo zdravih i finih recepata u kojima nema sira, jaja niti mesa. Tihana je svoj blog najprije pisala za sebe, a kaže kako joj je upravo trenutak kada je blog učinila javim jedan od najdražih trenutaka u blogerskoj karijeri. Ljubav prema hrani je nešto što joj dolazi prirodno, a najviše se u pripremanje plant-based recepata zaljubila čitanjem, istraživanjem i upoznavanjem novih namirnica.